top of page
Αναζήτηση

ΤΟ ENDURO GREEK SERIES ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

Το EGS (Enduro Greek Series) είναι μια σειρά enduro mountain bike event φτιαγμένα από ανθρώπους με πραγματική αγάπη για αυτό το είδος ποδηλασίας! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα μας ταξιδέψει σε 5 μαγικές τοποθεσίες στην Ελλάδα όπου θα χρονομετρηθούμε ανά ηλικιακές κατηγορίες αλλά και ανά είδος ποδηλάτου σε πανέμορφες τεχνικές διαδρομές όπου συλλέγουμε βαθμούς για την τελική κατάταξη του θεσμού.

Η Andreopoulos Coaching δηλώνει υποστηρικτής του θεσμού η οποία θα παρευρεθεί σε όλα τα event τα οποία και θα παρουσιάσει μέσω του καναλιού YouTube Andreopoulos Coaching.

Πρώτος σταθμός μας στις 28-30/5/2021 η όμορφη Χίος όπου θα λάβει χώρα το Chios Enduro Mtb! Εν συνεχεία στις 25-27/6/2021 θα πάμε στις ονειρεμένες πλαγιές της Ορεινής Ναυπακτίας και συγκεκριμένα στην Άνω Χώρα για το Kravara Enduro. Επόμενος σταθμός μας το μαγευτικό Ζάλογγο στις 17-19/9/2021 όπου θα διεξαχθεί το Zalogo Race.Στις 22-24/10/2021 μας περιμένει η αγαπημένη Κρήτη για το Nail The Trail στα Μάλια. Η αυλαία του θεσμού θα πέσει στην λατρεμένη Β.Ελλάδα στις 19-21/11/2021 και συγκεκριμένα στο Ωραιόκαστρο για το Oreokastro Trails.

Μείνετε συντονισμένοι τόσο εδώ όσο και στο Youtube για τις εξελίξεις!

Ευχή όλων μας η ομαλή διεξαγωγή όλων των event και η επιστροφή μας στην κανονικότητα...



60 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page