top of page
Αναζήτηση

Επιτυχίες στην Σαλαμίνα, αφιερωμένες στα παιδιά με καρκίνο!


Σε μια αξιοζήλευτη διαδρομή στα Κανάκια Σαλαμίνας ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας με πλήρη επιμέλεια της Alter Bike Tours και του ποδηλατικού ομίλου Σαλαμίνας «Πρωτέας».

Ξεκινώντας από την χθεσινή ημέρα όπου διεξήχθη το πρώτο εθνικό μας κύπελλο, ο Θοδωρής Κατσάκος THEO MTB CYCLIST ενώ διεκδικούσε μια θέση στο βάθρο της κατηγορίας του, ένας σπασμένος οπίσθιος τροχός τον περιόρισε στην 11η θέση γενικής. Τον συγχαίρω για την πραγματικά εξαιρετική απόδοση και την εμφανή του βελτίωση, στοιχεία που με κάνουν να νιώθω σίγουρος για την λαμπρή του συνέχεια!

Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα, του οποίου τα έσοδα δόθηκαν στον Ελπίδα Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον Κώστα Γεωργακόπουλο για την κατάκτηση της 3ης θέσης της κατηγορίας του, όπου σηματοδοτεί και την εκκίνηση της προπονητικής του σεζόν!

Προσωπικά μετά από διετή αποχή έδωσα το παρόν στον αγώνα κατακτώντας την 2η θέση της κατηγορίας και την 3η της γενικής κατάταξης με μόλις 2 μήνες βασικής προετοιμασίας!

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις ευχαριστίες μου στον πολύ καλό μου φίλο Konstantinos Bamis, ο οποίος μου εμπιστεύθηκε το ποδήλατο του για να αγωνιστώ, αλλά και τον Αυγερινό Κόκλα #frictionfreak ο οποίος έκανε βίδες το ποδήλατο και το προετοίμασε κατάλληλα ώστε για πολλοστή φορά, να έχω έναν απροβλημάτιστο αγώνα!

Συγχαρητήρια σε όλους!






7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page