top of page
Αναζήτηση

Η Andreopoulos Coaching υποστηρικτής των 10ων ποδηλατικών αγώνων Ορεινής Ναυπακτίας.

Έγινε ενημέρωση: 4 Αυγ 2020



Οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας και ποδηλασίας δρόμου στην Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας είναι θεσμός πλέον και βρίσκεται πάντα στο αγωνιστικό καλεντάρι των περισσότερων αθλητών κάθε χρόνο. Θα μου πεις γιατί; Πρώτον η τοποθεσία είναι απλά ονειρική! Το έλατο πλημμυρίζει το βλέμμα σου όπου και αν στραφεί. Καθαρός αέρας, ποτάμια, καταρράχτες, διαφόρων ειδών ζώων, παραδοσιακά πετρόκτιστα σπίτια, φιλόξενοι κάτοικοι και υποδομές να φιλοξενηθεί και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης.

Δεύτερον μιλάμε για έναν από τους πιο καλοστημένους αγώνες της χώρας σε κάθε επίπεδο. Ο απαιτητικός αγώνας ποδηλασίας δρόμου θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της ασφάλτου το Σάββατο το απόγευμα, περνώντας από τοπία ύψιστου κάλους ενώ την Κυριακή ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας θα αφήσει τους αγωνιζόμενους με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τεχνικά μονοπάτια ανάμεσα σε έλατα, ξύλινα γεφυράκια και μια γενικά καλοσχεδιασμένη διαδρομή είναι μερικά από τα στοιχεία που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Η όλη διοργάνωση που έχει επιμεληθεί το Πράσινο + Μπλε μπορεί άνετα να ανταγωνιστεί διεθνής διοργανώσεις αφήνοντάς μας όλους κάθε χρόνο με ένα πλατύ χαμόγελο .

Στους αγώνες αυτούς λοιπόν η Andreopoulos Coaching θα προσφέρει σε 5 τυχερούς κατόπιν κληρώσεως στον αγώνα δρόμου και σε 5 τυχερούς στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας από 1 μήνα δωρεάν προπονητικής καθοδήγησης. Το δώρο περιλαμβάνει μηνιαίο εξατομικευμένο πρόγραμμα ποδηλασίας και παρακολούθηση. Μπορεί να αξιοποιηθεί εντός του 2020 ενώ μπορεί επίσης να μεταβιβαστεί σε άλλο άτομο.

Καλή επιτυχία σε όλους!





40 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page