top of page

Κυρ 30 Αυγ

|

Elassona

Διασυλλογικός αγώνας MTB (Άκρη Ελασσόνας)

Registration is Closed
See other events
Διασυλλογικός αγώνας MTB (Άκρη Ελασσόνας)
Διασυλλογικός αγώνας MTB (Άκρη Ελασσόνας)

΄'Ωρα & Τοποθεσία

30 Αυγ 2020, 10:00 μ.μ.

Elassona, Elassona 402 00, Greece

Σχετικά με την εκδήλωση

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Άκρης Ελασσόνας διοργανώνει για 6η χρονιά τον διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας XCO. Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της Ε.Ο.Π.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι (Μικρά και Μεγάλα), Masters και Sportive/Open.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 11:00 Μίνι (χρόνος 20’) 11:30 Παμπαίδες, 11:32 Παγκορασίδες (χρόνος 30’) 12:15 Έφηβοι – 12:17 Νεάνιδες (χρόνος 1:00’) 12:20 Παίδες, 12:22 Κορασίδες (χρόνος 45’) 13:30 Άνδρες, 13:32 Γυναίκες (χρόνος 1:30’) 13:35 Μάστερς, 13:37 Sportive/Open (Χρόνος 1:15’)

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Πλατεία Χωριού Άκρη Ελασσόνας

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Κατηγορία μίνι: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτια (μήκος στροφής 1.950 μ.) Υπόλοιπες κατηγορίες: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτια (μήκος στροφής 4.140 χλμ., 14,5% άσφαλτος, 36% μονοπάτι και 49,5% δασικός δρόμος). Διαδρομή: https://www.strava.com/segments/13003971

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές - ποδηλάτες που ανήκουν σε σωματεία δύναμης της Ε.Ο.Π. ή άλλης ομοσπονδίας αναγνωρισμένης από την UCI, με δελτίο για το 2020, και είναι κάτοχοι της Κάρτας Υγείας αθλητή, η οποία κάρτα μαζί με τα δελτία, θα προσκομιστεί στη Γραμματεία, ενώ ως Sportive/open όσοι επιθυμούν. Οι συμμετέχοντες στην Open θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 17ετών (γεννημένοι 2003 και πριν), ενώ υποχρεούνται να έχουν μαζί τους έγγραφο που να αποδεικνύει την ικανότητα για άθληση. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ως open είναι ανήλικος, υποχρεούται να προσκομίσει στη Γραμματεία υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν οι αθλητές τους, να δηλώσουν συμμετοχή στο fax του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email pgslarissas@gmail.com ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 στις 14:00 μ.μ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συμμετοχής 10,- € ανά αθλητή για την κατηγορία sportive/open.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: 10:00 - 13:30.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Την ημέρα του αγώνα, θα γίνει τεχνική ενημέρωση από τον Αλυτάρχη 30’ πριν την έναρξη της πρωτης κατηγορίας.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και της UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της Ε.Ο.Π.

ΖΩΝΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ: 1η - από τα 400μ. έως τα 600μ. (από την εκκίνηση) 2η - από τα 2.750 μ. έως τα 3.000 μ. (από την εκκίνηση)

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή κάθε αγώνα απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Στο χώρο πλησίον της εκκίνησης (πλατεία Άκρης Ελασσόνας), μετά τη λήξη όλων των κατηγοριών

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ: Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.

ΠΟΙΝΕΣ: Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Τσιλίκης Ζαφείρης, Τηλ: 6944053711, pgslarissas@gmail.com

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: I. Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων. II. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π. και φυσικά τροποποίηση ώρας εκκίνησης.

Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

Κοινή χρήση αυτής της εκδήλωσης

bottom of page